skip to Main Content

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvilke type bilder spesialiserer du deg på?
Jeg spesialiserer meg på: Portrettfotografering, Kjærestefotografering, Forlovelsesfotografering, Gravidfotografering, Familiefotografering og Bryllup.

Hva er din “Stil”?
Min stil er romantisk , fylt med mykt naturlig lys og en særegen fargepalett av lyse, varme pastellfarger.

Hvor holder du til ?
Holder til i Kristiansand i Vest Agder

Har du studio ?
Nei jeg har ikke et studio.

Når på dagen fotograferer du?
Hvis det lar seg gjøre så pleier jeg å booke alle fotograferinger to timer før solnedgang, da dette er tiden at solen er på akkurat rett sted for å lage vakre, flatterende bilder.

Hvor fotograferer du ?
Fotograferingen foregår utendørs . Ved bestilling, vil du motta noen forslag til noen av mine favoritt områder for fotografering. Jeg holder meg alltid til ett sted, slik at vi ikke mister tid på å reise til flere område. Kom gjerne med forslag ,men det er en god idé å finne et sted med store trær som gir ly mot direkte sol og regndråper. Direkte solskinn egner seg alltid dårlig for portretter.

Hvor lenge varer fotograferingen?
fotograferingen vil vare opp til 90 minutter.

Hvor lang tid vil det ta før jeg mottar mine bilder?
Du kan forvente å motta de endelige bildene innen 5 uker etter fotograferingen. Bryllupsfotografering innen 10 uker. Bildene leveres på minnepinne som dere kjøper av meg, og dere fremkaller da bildene fritt selv.

Kommer du til å publisere bildene?
Ja! jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til egen markedsføring.

Kan jeg redigere eller manipulere bildene og legge ut på nettet ?
Nei! Det er ikke tillatt. Bildene skal ikke bli redigert eller manipulert på noen måte . Jeg har brukt flere timer på å redigere bildene på en bestemt måte . Måten jeg redigerer bildene på viser meg som fotograf. Jeg kan gjøre små justeringer hvis du sender meg en forespørsel.

Du bestiller meg som fotograf på grunn av min kunstneriske visjon og det inkluderer ikke bare de bildene jeg tar, men måten jeg redigerer bildene på. Så del mine bilder men vennligst del dem akkurat som jeg leverer dem. La min redigering være slik som den er.

NB: Dersom bildene skal brukes offentlig (som facebook og instagram ol.) skal det alltid krediteres med fotografens navn ( Hildegunn Gjøystdal Foto) og nettside (hildegunngjoystdal.no) på hvert bilde.